Bílá vína

Pití vína je pro mnohé z nás vlastně již rituálem, při kterém relaxujeme a víno vnímáme vlastně jako skvostnou tekutou pochoutku. Především bychom měli myslet na to, že víno nám nemusí chutnat vždy stejně, je proto velmi důležité najít vhodnou chvíli, příjemné místo a v neposlední řadě dobré lidi, které máte rádi a se kterými se chvilky s vínem stanou příjemným zpestřením všedních dnů. Jen tehdy budete mít z vína největší požitek.

Pro dobré víno je důležitý i kvalitní servis. Pro dokonalý požitek z vína je základem správná teplota vína. Bílá vína je vhodné podávat při teplotě 10 - 12 stupňů Celsia, růžová vína i od 9 stupňů Celsia. Pro servírování vína jsou velmi dobré osvědčené chladící nádoby.

 

Řadit podle 
Výrobce  

Johanniter pozdní sběr 2019, polosuché vínoempty
  Podoblast Velkopavlovická Trať Kozí horky Obec Rakvice Zbytkový cukr: 12,1 g/l Obsah kyselin: 6,3g/l Alkohol: 12 % Extrakt: 22,4 g/l      
Johanniter pozdní sběr 2019, polosuché víno

naše cena 195 Kč

novinka



Ryzlink rýnský, pozdní sběr 2019, polosuché vínoempty
Trať: Přítlucká hora Obec Přítluky, podoblast velkopavlovická. Alkohol: 12% Zb. cukr: 8,6 g/l Kyseliny: 6,5 g/l Extrakt: 20,3 g/  
Ryzlink rýnský, pozdní sběr 2019, polosuché víno

naše cena 195 Kč